Cercar en aquest blog

divendres, 1 de febrer de 2013

HortNovetats a l’hort

Faveres i patates 

 Imatges: Arantxa Mas

El passat dia 29 de gener la gent es preparava a l’hort per sembrar faveres i patates. Tots i totes ens vàrem esforçar molt i vàrem sembrar patates i faveres.

Juan B. M.De cada vegada l’hort està quedant més bonic, ja que la sembra va molt bé i el camí s’està arreglant per deixar-lo millor.

Julià ColomL’hort ha canviat molt des del principi de curs, jo duc la carreta i faig net, llev les fulles i utilitz la granera.

Javi FusterJo he duit la carretilla llevant la brutor que hi ha en terra, he arrabassat les males herbes de la terra i he llevat les fulles seques amb el rampins.

Arnau VadellA l’hort estam treballant perquè estigui arreglat i al mateix temps que quedi bé. El passat dia 29 de gener vàrem sembrar faveres i patates. El professor Sr. Jaume Serra va penjar un cartell a la sala de professors per explicar com es feia. Els profes curiosos varen venir a escoltar la xerrada mentre que noltros preparàvem les tallades i en Julià i jo vàrem arreglar el camí amb pedres. La resta també feia feina perquè ens dividim les tasques.

Bernat Juan

Quin nucli històric de població de Marratxí t'agrada més?