Cercar en aquest blog

diumenge, 25 d’abril del 2010

Comentam la novel·la Robinson Crusoe

Comentaris sobre la lectura de Robinson Crusoe

Robinson Crusoe
Daniel Defoe
Robinson Crusoe és una novel·la d’aventures i de nàufrags bastant interessant. L'escriptor reflecteix el racisme, la importància de la religió, la poca importància d'una vida humana i la ment tancada de la gent, en aquella època.
En conclusió, és una novel·la interessant i que recomanam a qualsevol persona que li véngui de gust passar una estona agradable, emocionant i divertida.

Adrià Aguiló i Marina Serván 3r Diver

***
Consider que el llibre Robinson Crusoe, al començament no és gran cosa. Ara bé, quan comences a descobrir que a l’illa ocorren misteris, es fa cada pic més interessant, i fa més ganes de llegir-lo. És interessant veure com es podria sobreviure en una illa en mínimes condicions, poder aconseguir aliments i objectes per continuar amb vida. Defensar-se de qualsevol perill, seria molt difícil viure sabent que hi ha caníbals, que en qualsevol moment podrien venir cap a tu... és bastant alarmant, però en Robinson aconsegueix fer-se amic d’un d’ells i ensenyar-li una altra forma de vida. Pens que s’ha de tenir molt de coratge per viure aquestes experiències.

Marc Pérez Riera 3r Diver

*** 

El llibre d’en Robinson Crusoe, a na saniba i a mi, ens ha agradat perquè ha estat divertit, perquè en Robinson lluitava contra els caníbals. També era molt interessant perquè en Robinson feia moltes coses sense eines i creava objectes.

Natàlia Linares i Saniba 3r Diver

***

És un llibre molt entretengut perquè és un home que ens explica el que li passa quan arriba a una illa aparentment deserta i per quin motiu va perdre la seva tripulació en un naufragi.

Tolo Oyaregui i Raquel Nicolás 3r Diver

Quin nucli històric de població de Marratxí t'agrada més?