Cercar en aquest blog

dimarts, 15 de desembre del 2009

Jo pens que Nadal... Pensam que Nadal...

Els de 4t de PDC donam la nostra opinió sobre el Nadal



Opinions dels al·lots i les al·lotes de 4t de PDC

Jo pens que el Nadal...

Jo pens que el Nadal és una pèrdua de temps per a la gent que de veritat és feliç,  perquè realment en la meva memòria no guard cap record agradable del Nadal, ja que sempre l'he odiat per no poder celebrar-lo. També trob que el Nadal és un invent de les tendes per vendre més, però aquest any ho tenen ben clar perquè amb la crisi que hi ha, almanco de la meva banda, no rebran gaire doblers. Bona sort per als altres. Papà Noel, jo m'he portat malament... supòs que... com sempre....

Agnès Escandell

Nadal

A nosaltres ens agraden molt les festes de Nadal. Són dies d'alegria, felicitat, amor... Són dies que passes amb la família i els amics. Els dies de Nadal menjam torrons, bombons, polvorons, porcella, sopa de Nadal.... Decoram  les classes, les cases i a ca nostra feim l'arbre i el Betlem. I si ens portam bé, tenim regals !
 
Molts d'Anys a tots i Bon Nadal! (:
 
Núria i Isa


Alegria i felicitat



El Nadal són dies d'alegria i felicitat. Aquest Nadal no hi haurà tants de regals per als nins petits per la crisi. Igualment la família tendrà felicitat i alegria.

Daniel López Torres  4tE

Festa tradicional

A meem... El Nadal és una festa molt tradicional a tot el món. A noltros ens agrada molt perquè hi ha bones festes per estar amb els amics i estar amb la família. Ens regalam coses, hi ha un temps sense anar a l'institut i això està bé, perquè podem estar tot lo dia per allà enmig de festa... Això és el bon Nadal
                                                                                                                           Carlos Machado i Héctor Sierra

Què és el Nadal?

El Nadal són unes festes molt assenyalades en les quals és típic estar amb la família, amb els amics i rebre regals. A pesar del mal temps i del fred s'està molt bé a la xemeneia. Sopar amb la família i després anar amb els amics de festa!
Però sí que és vera que aquest institut, entre que el cel està gris i l'institut fa pena... No hi ha decoracions nadalenques. I si n'hi ha, són poques.
El Nadal són les millors festes de l'any. M'agraden moltíssim.

Natalia Ruíz Crego
David Fortuny Valentí
Marina de San Segundo
4tD


Què és Nadal per a nosaltres?

Nadal per a nosaltres és una festa que està bé per algunes coses (festes, família, amics), però sobretot està feta per gastar molt de doblers. Tot es basa a comprar juguetes, menjar, regals, etc. També és una festa per als nins petits, per la il·lusió del Pare Noel i aquestes coses. A part d'això, tot és un engany per a ells.
 
Brandon Ruíz i Nacho


VOS DESITJAM UNES BONES FESTES DE NADAL I QUE L'ANY 2010 VÉNGUI CARREGAT D'ALEGRIES

Quin nucli històric de població de Marratxí t'agrada més?