Cercar en aquest blog

dijous, 26 de novembre del 2009

El conyac de Voltaire

Comentaris sobre el llibre de Miquel Àngel Vidal El Conyac de Voltaire

Durant el primer trimestre del curs 2009-10 els alumnes de 4t de diversificació hem llegit l'obra de teatre de Miquel Àngel Vidal El conyac de Voltaire. Aquesta obra va guanyar el premi Teatre Principal de Textos Dramàtics 2004.

Comentaris:

Aquest llibre ens ha agradat bastant, ja que ens agraden més els llibres de teatre, és a dir, amb diàlegs. El personatge que ens ha agradat més ha estat na Maria, ha estat un personatge molt interessant. Les escenes d'en Carles, en Toni i en Mateu ens han agradat més perquè ens han deixat intrigades fins al final de l'obra.

Núria Romaguera i Luisa Mª Llobet 4t Diver


***

Me pareix que aquest llibre no és propi per llegir a l'escola, ja que durant tot el llibre diuen paraulotes i els personatges són racistes i violents. Si volem una educació millor, aquesta no és la millor manera.

Isabel Ferrer García 4t Diver


***
M'ha agradat es llibre, ha estat molt interessant i molt divertit. M'agrada més llegir llibres amb diàlegs. Crec que no m'he sentit identificada amb cap personatge.

Sandra Gomila 4t Diver

***

Aquest  llibre ha estat bé. Ens ha agradat molt perquè contenia unes escenes molt gracioses. El personatge que més ens ha agradat és na Maria, perquè era l'única dona i el seu paper era molt interessant perquè estava enmig dels dos homes.

Nacho Bejarano de Angulo, Natalia Ruiz Crego 4t Diver

***
M'agrada molt el personatge d'en Mateu perquè a part de ser un pobre desgraciat, no sap aturar de beure. El seu gep és molt graciós. Simplement, he de dir que m'ha agradat en especial aquest personatge.

Agnès Escandell Matas 4t diver



Quin nucli històric de població de Marratxí t'agrada més?