Cercar en aquest blog

dimarts, 19 de març del 2013

La tecnologia


Noves tecnologies
L'alumne Bernat J. (4t d'ESO) ens ha remès aquest escrit sobre la tecnologia. Hi fa unes reflexions interessants i encertades sobre el món actual.
Espai de Reflexió.
Sovint empram les noves tecnologies sense adonar-nos-en. La tecnologia de cada dia és més freqüent i actualment s'ha convertit en qualque cosa molt important. Mirau si és important que si tothom volgués viure a l'antiga, és a dir, com abans, actualment no podria sobreviure en el nostre món.
La tecnologia inclou des d'un xip molt diminut fins a la màquina més gran del món. De fet, les màquines més grans també inclouen microxips i un conjunt de peces molt petites per controlar-ne el funcionament.
Hem de dir que cada dia la tecnologia és més bona, més útil i està més ben construïda. Però és tan bona com sensible i també s'espenya molt ràpidament. Els televisors, per exemple, de cada dia són més bons, es veuen millor, són més fins i més fàcils de transportar.
Nosaltres adoptam la tecnologia a les nostres necessitats i la tecnologia avança tan ràpidament i millora tant que fins i tot quan compram qualque cosa nova en una botiga, ni els empleats saben com funciona. Per això nosaltres hem d'adaptar-nos a la tecnologia si volem viure com els altres i no quedar-nos enrere.
Les tecnologies són cares quan suposen una novetat, però quan treuen models nous i més bons, fins i tot baixen de preu.
Bernat Juan 4t DC

Quin nucli històric de població de Marratxí t'agrada més?