Cercar en aquest blog

divendres, 11 de desembre del 2009

Com veim les festes de Nadal?


Com veim el Nadal els alumnes de 3r de Diver?


Comentaris:

La decoració de Nadal de l'IES Marratxí


La decoració de l'IES Marratxí és escassa a diferència d'altres instituts, que estan molt més decorats i molt més bonics. La veritat és que ens alegraria el Nadal amb més coses, tant fetes per noltros a plàstica com comprades per decorar. També ens queixam tots els companys i tot l'institut que el centre podria estar pintat per defora, ja que és d'un color súper-lleig, gris, que pareix una presó. Aniria bé pintar-lo d'un color blau, beix, groc... no sé... un color comú. Cada any ho demanam! I mai no ens fan cas! N'estam farts!  

Marina Servan Cirer i Adrián Ruíz Quero, 3r DIVER

Consumisme

Nadal és una festa consumista perquè només es compren juguetes per als nins petits, sabates i molt, molt, molt de menjar.

Natàlia Linares i Saniba de 3r F

EL NADAL ÉS UNA ESPÈCIE DE DOLÇ  
                                                               
En el mes de desembre ja comença el Nadal, amb les seves nadales, els dolços i regals. A tothom li agrada en qualque aspecte i, en segons quins altres aspectes, no. Per exemple, no m'agrada, a vegades, perquè hi ha molt de menjar que engreixa... que si porcella, que si polvorons, torró...
 També hi ha gent que se pensa que el Nadal és una falsa tapadora per comprar i malgastar doblers. En canvi, hi ha gent que sent el Nadal com una festa imprescindible per a les seves vides!


              BON NADAL PER A tOtHoM!!!
              JojojojojoooouuuuuuuuuuUU!


Celia i Raquel de 3r de Diver

Nadal!

El Nadal per a nosaltres és una època d'alegria i felicitat. Aquest Nadal probablement ja no hi haurà molta alegria a causa de la crisi, ja que el que ens sol interessar són els regals. En aquesta crisi, la felicitat hauria de ser estar amb la família.

Marc, Josep i Cristian de 3r de Diver

El Nadal ja arriba  


A mi el Nadal me pareix que és una època per estar amb la família i els amics i també és una època de felicitat i il·lusió. Per a tots i totes adéu i bones festes!

Rubén de 3r de Diver

Quin nucli històric de població de Marratxí t'agrada més?