Cercar en aquest blog

dimecres, 18 de novembre del 2009

Assignatures pendents

PENDENTS 



Aquest és el darrer curs que els de 4rt de Diversificació són a l'insitut i, per això, si duim pendents convendria recuperar-les abans d'acabar i poder donar-nos el graduat.
En el nostre cas i el d'una amiga el problema que hi ha és que, a plàstica, per recuperar, s'han de fer una sèrie de activitats, però hi ha una altra manera que és aprovar el primer i el segon trimestre de plàstica de 4t d'ESO. Però és un doi perquè de totes formes s'ha de fer un examen el mes de maig. I les activitats que s'entreguen t'ajuden a pujar nota si estan bé. Però si tu estàs segur que podràs aprovar el primer i segon trimestre de 4t i no fas les activitats, però suspens l'examen amb els conceptes teòrics, al tercer trimestre et surt un 1.
Així que, sincerament, trobam que fer les activitats perquè després no comptin a les avaluacions i que només es tengui en compte l'examen és perdre el temps, perquè tanmateix fas les activitats, però en el bolletí et surt un 1 fins que fas l'examen. I encara després has d'esperar per saber si has aprovat o no l'examen.

Marina de San Segundo
Sandra Gomila
Isabel Ferrer
Nacho Bejarano
4tD/E de Diversificació

Quin nucli històric de població de Marratxí t'agrada més?