Cercar en aquest blog

dilluns, 28 de maig del 2012

Torna Yussuf!

Treball sobre el llibre Torna, Yussuf!
Recordau que el pròxim divendres, dia 1 de juny, és el darrer dia per lliurar el qüestionari sobre el llibre de lectura Torna, Yussuf! de Miquel Àngel Maria. Teniu en compte el termini, perquè si no ho feis així, haureu de venir a fer un examen els dies de recuperació de l'àmbit sociolingüístic.

dimarts, 22 de maig del 2012

Ja tenim lipdub

Lipdub de l'IES Marratxí
Ja tenim el lipdub de l'IES Marratxí!

Enhorabona a tothom!
Alumnes 3rPDC

Temps

Quin temps!
Cel gris, vent i una mica de fred!
Qualsevol diria que som al mes de maig i que la setmana que ve entrarem en el mes de juny! Diumenge vespre (dia 20) va caure una bona aigua sobre Mallorca que vengué acompanyada de calabruix. Pedres i pedres de gel que deixaren per una estona els carrers blancs. Dia 21, a l'institut, teníem una temperatura de 9 graus a primera hora. Els al·lots i les al·lotes ja no saben si han de venir amb màniga curta o d'hivern!
Alumnes 3rPDC

divendres, 18 de maig del 2012

Making of del lipdub

Making of del lipdub de l'IES Marratxí

Aquí teniu el making of del lipdub que es va fer el passat dia 16 de maig. Mentre la càmera principal enregistrava la sessió, una segona càmera també prenia imatges de tota la feina feina que es va fer.
Alumnes 3r PDC

dijous, 17 de maig del 2012

Enregistrament lipdub

Èxit de participació al lipdub!
El passat dia 16 de maig es va enregistrar a l'IES Marratxí un lipdub. Es va demanar a tots els participants que duguessin una camiseta negra o blanca i complements vermells o verds per simular que érem siurells.
L'enregistrament es va fer entre les 11 i 12 hores. Després de dues proves pels passadissos, el pati, l'hort, la rampa de la biblioteca... es va dur a terme la versió definitiva.
Els al·lots de l'institut elaboraren cartells i assajaren balls i coreografies. A l'escena final tothom saludà al càmera amb bufetes vermelles i verdes.

Vos oferim algunes imatges del moment de l'enregistrament. Tot d'una que el vídeo estigui penjat al youtube, ens hi enllaçarem des del nostre blog.



Alumnes 3rPDC

dilluns, 14 de maig del 2012

Lipdub

L'IES Marratxí protagonitzarà un lipdub

Dia 16 de maig, a l'IES Marratxí, es farà un lipdub. Hem de venir amb una camiseta blanca o negra amb accessoris verds i vermells

Ruta
Es passarà primer per recepció i tot el passadís inferior, després passarà pel pavelló, per les aules d'art, al pati, pel bar i així fins arribar als departaments. Al final es rodarà un plànol complet al pati amb els alumnes.

Vos hi esperam!

Juan Bestard 3r ESO G

PS: Què és un lipdub?
És un vídeo musical que combina la sincronització labial i el doblatge. La filmació es fa seguida, sense que es produesquin talls. Els vídeos solen sortir espontanis, sense gaire preparació. El grup de persones que hi participa dóna mostres de bon humor i actituds divertides.

divendres, 11 de maig del 2012

Tomàtigues, cebes...


Ja són aquí les tomàtigues!
Ja són aquí les tomàtigues
els cogombres ja han florit,
les cebes ja són collidores,
els alls ja s'han assecat
i les lletugues han aferrat!

Juan Bestard Mas 3rG

Més comentaris
Les verdures que vàrem sembrar ja estan madurant. Quan sigui el temps i acabin de madurar les agafarem per menjar. Tots esperam que ens sortiran ben bones!
Bernat Juan Torrens 3rF

dijous, 10 de maig del 2012

Casserolades


Crits a favor de l'educació pública!
 
Dia 10 de maig hi ha hagut casserolades a favor de l'educació a diversos centres educatius. A l'IES Marratxí n'hi ha hagut dues, una a les 7.50 hores i una altra a les 15.00 hores. Ambdues s'han duit a terme a l'entrada de l'institut i han acabat amb un traca de coets. Aquestes protestes tenen el suport de l'STEi, la FAPA, UGT, CCOO, COAPA i FADAE Balears.
Els professors i altres simpatitzants volen mostrar la seva disconformitat amb les retallades que es duen a terme darrerament. A l'IES Marratxí per al curs 2012-13 es preveu una retallada important de professors (segons ens han dit una vintena). També hi haurà augment de ràtios o la supressió d'ajuts per als programes de reutilització de llibres.

El panorama educatiu és realment preocupant!

Quin nucli històric de població de Marratxí t'agrada més?