Cercar en aquest blog

dissabte, 24 de desembre del 2011

Avaluació acabada

Nadales Playback i activitats finals
El passat dia 21, alumnes de teatre de diferents nivells oferiren, a la sala d'actes del centre, els seus espectacles nadalencs. Poguérem veure vídeos elaborats pels mateixos alumnes i actuacions en directe.
L'espectacle va agradar tant als alumnes com als professors que anaven davallant a cada hora.
Per una altra banda, els alumnes d'ESO anaren, dia 22, al Festival Park. Uns varen veure In Time i d'altres Missió impossible 4 Ghost Protocol i Les aventures d'en Tintin: El secret de l'unicorni. Els de 1r de batxillerat també vengueren al Festival Park i els de 2n varen fer un itinerari gòtic i modernista per Palma.

I això és tot per enguany!
BONES FESTES I QUE L'ANY 
2012 
VÉNGUI CARREGAT D'ALEGRIES I FELICITAT!
Ens retrobarem a l'Espai de reflexió durant el mes de gener amb més notícies, comentaris, reportatges i aquelles coses que passen a l'IES Marratxí.

dimecres, 21 de desembre del 2011

Excursió a Son Torrella i Macià Batle

Visitam Son Torrella a Santa Maria
El passat dia 20 de desembre visitàrem la possessió de Son Torrella, a Santa Maria. Anàrem en tren des del polígon de Marratxí fins a Santa Maria i després caminàrem fins a la possessió. Berenàrem i posàrem fil a l'agulla ja que teníem unes activitats per fer, és a dir, deu propostes de fotografies per elaborar després una presentació a classe: una foto de grup, un pi, una olivera, la Serra de Tramuntana, Son Torrella, una baula, una síquia, un escut heràldic, etc.
Ens varen explicar com feien l'oli a la tafona antigament i com movien l'engranatge amb l'aigua del torrent, les persones que hi feien feina, etc.
Després tornàrem al poble de Santa Maria i visitàrem les instal·lacions de l'empresa Macià Batle, on s'elaboren diversos tipus de vins.
L'excursió va anar molt bé, encara que qualcú es queixava una mica del fred o del fet d'haver de caminar.
Alumnes 3r PDC

dimarts, 20 de desembre del 2011

Solidaritat

Carret solidari
Just a l'entrada del centre tenim un carret solidari. Hi podeu deixar aliments o productes d'higiene personal abans de les vacacions de Nadal. Aquests productes aniran destinats a persones necessitades.
Duis coses i siau solidaris!

diumenge, 18 de desembre del 2011

Nadal i excursions a la vista!


Nadal, acabament de trimestre i excursions!
A banda de la decoració nadalenca que veim als espais més públics del nostre institut, també han aflorat algunes mostres de decoració en algunes aules. La veritat és que molt millor veure-les així que amb les rajoles i els vidres sense res. N'hem fet algunes fotos.
Com podeu veure, també s'han entretengut a escriure missatges i expressions pròpies relacionades amb la paraula Nadal. I és que ja s'acaba el primer trimestre! La setmana que ve, dia 20, els de diver, PQPI i Mòduls Voluntaris ens n'anam a Son Torrella. Sortirem de l'institut amb tren fins a l'estació de Santa Maria i després caminarem. Dimecres, els de 3r tenim activitats de teatre (nadales playback a la sala d'actes) i dijous, el darrer dia de classe, hi ha diverses activitats com anar al cine (Festival Park), a Palma els de 2n de batxillerat (itinerari gòtic i modernista), etc.

Bé, vos mantendrem informats de les activitats i, si tenim temps, vos penjarem qualque crònica o fotos en aquest espai.

Alumnes 3rPDC

dijous, 15 de desembre del 2011

Arbre de Nadal

Arbre de Nadal
I amb la decoració nadalenca d'enguany, també ha arribat l'arbre de Nadal fet amb materials reutilitzats. El tenim a l'entrada del centre!
Alumnes 3rPDC

dimarts, 6 de desembre del 2011

Decoració nadalenca

Ja es percep Nadal!
L'institut, com cada any per aquesta època, es decora amb els magnífics treballs que duen a terme els alumnes a través de les professores d'Educació Plàstica. Un any més ens han sorprès amb la decoració d'alguns espais del nostre centre, com el passadís del primer pis on tenen les aules de música, plàstica i informàtica, davant els despatxos de la directiva o la mateixa entrada del centre.
Alumnes de 3rPDC

dilluns, 5 de desembre del 2011

Festa dia 6 i 8 de desembre

Setmana atípica!

La setmana que va entre dilluns dia 5 i divendres dia 9 és una mica atípica. Dimarts, dia 6 de desembre, tendrem la festa de la Constitució i dijous, dia 8, la de la Immaculada. Els dies que tenim classe l'activitat no minvarà gens, ja que fins i tot tenim exàmens posats. Fins a dia 9! Esperam que els resultats siguin els millors possibles, encara que hem de recordar que només som a la primera avaluació.

Alumnes 3r PDC

Quin nucli històric de població de Marratxí t'agrada més?