Cercar en aquest blog

dijous, 30 de setembre del 2010

Vaga de dia 29 de setembre

Poca incidència de la vaga per part dels professors
El passat dia 29 de setembre, com tots sabeu, hi havia una vaga general. Al nostre centre la incidència de la vaga va esser escassa per part dels professors. Gairebé tots hi eren. Els qui no vengueren, en part, varen esser els alumnes. Per tant, pareixia més una vaga d'alumnes que de treballadors. I és que, en certa manera, és normal. En un primer moment es va dir que no hi hauria servici de transport el dia de la vaga. Després, es penjà al web del centre que sí que hi hauria transport. Molts d'al·lots i al·lotes es pensaven, per tant, que com que no hi hauria transport no valia la pena anar al centre. De tota manera, hi havia grups de 1r d'ESO on vengueren més del 50% per cent d'alumnes. Sabem també que en alguns grups es quedaren els professors amb dos o tres alumnes.

Alumnes de 4tPDC

dimarts, 28 de setembre del 2010

Reixes a l'institut

Si qualcú vol sortir, que ho faci per la porta d'entrada!

Enguany ens han posat unes reixes al pati de l'institut perquè els alumnes no botin la paret. Sabem que hi ha alumnes que diuen que ara el centre pareix una presó. Ara bé, hem de reconèixer que alguns es passaven una mica. En lloc de telefonar els pares si tenien un problema, aprofitaven un despist i botaven pel pati cap a l'exterior. Qualcuns fins i tot enregistraven en vídeo i penjaven al youtube les seves escapades del centre.

Cristian Rivera i David Soler 4t PDC

diumenge, 26 de setembre del 2010

Canvis d'aula

Enguany ens movem per l'institut!

Fins el curs passat, és a dir, el curs 2009-2010 teníem assignades, per a una bona part de les nostres classes, les aules d'Àmbit Cientificotecnològic i d'Àmbit Sociolingüístic. Enguany, en canvi, ens canviam a cada hora. Al principi ens costava un poc, però la veritat és que va millor perquè així no estam sempre al mateix lloc i comptam amb espais més variats. Durant els canvis de classe ens esplaiam una mica mentre cercam l'aula següent, passam per les taquilles i saludam els amics d'altres cursos que ens trobam als passadissos. El problema, però, és que els passadissos estan bastant saturats i, de vegades, costa arribar a temps. No ho feim expressament... És ben cert que ens costa travessar d'una punta a l'altra el centre! Haurien de fer un institut nou a Marratxí! En parlen molt, però ningú no fa res! Tot i això, els professors ho saben i esperen uns minuts abans de passar llista.

Alumnes de 4t PDC

dimarts, 21 de setembre del 2010

Curs 2010-11

Començam un altre curs!
2010-11


Impressions i comentaris

-Hem començat el curs molt fort i ja ens posen molts de deures (Marina)
-Tenim ganes d'acabar es curs per aconseguir es graduat (Tolo)
-M'agrada molt la classe perquè ens divertim molt (Natalia)
-La nostra classe és la millor (Saniba
-Volem acabar per poder fer la FP que vulguem (Ruben)
-És una classe "molt aguda". Els companys són encantadors !) (Marc Pérez)
-Crec que amb la primera setmana ja s'ha notat la diferència de 3r a 4t (Josep)
-Volem estiu i un bon graduat (Marina S.)
-Esper que aprovem tots! (Marc Serra)
Ric molt amb aquesta classe, són tots molt divertits i simpàtics (Andrea)

Quin nucli històric de població de Marratxí t'agrada més?